Kansas City Royals Kauffman Stadium

- Jul 31, 2018-

Kansas City Royals Kauffman Stadium

Kauffman Stadium-hjemmet til Kansas City Royals-har vært ansett som en av de beste eksemplene på modernistiske stadion design i Major League Baseball. Siden på stadion ferdigstillelse i 1973, har Royals organisasjonen sammen dobbel verdier med banebrytende teknologi for å etablere seg som en leder i stadion erfaring og design. Med fullstendig renovering i feltet høsten 2017 så eiere for å oppgradere deres gjeldende metall metallhalid systemet til en ny LED system å forbedre synligheten for både spillere og fans samtidig redusere energiforbruket.

Prosjektledere med Royals utført omfattende forskning og utforsket et spekter av LED alternativer fra flere produsenter og fant at kvaliteten og ytelsen varierte sterkt. Til slutt funnet Royals den perfekte løsningen med vår totale lys kontroll - TLC for LED™ teknologi. Vårt system ikke bare oppfyller Royals' behov og MLB belysning standarder, men legger til mange flere fordeler:

  • Forbedret synlighet-Systemets patenterte optikk og gjenskinn administrere teknologien eliminerer nesten gjenskinn fra påvirker spillere og fans på Kauffman Stadium.

  • Instant på/av-kontrollen-LED belysning funksjoner direkte på/av evner som eliminerer det tidligere systemets tidskrav når lysene.

  • Energieffektivitet-Med installasjon av nye lysene, energiforbruk ble redusert med 59 prosent og CO2-utslippene reduseres med nesten 6700 tonn over de neste 25 åra.

  • Null vedlikehold– Vedlikehold bekymringer og kostnader elimineres med SIOSUN'S 15 år deler og arbeid.

royals_1200x600.jpg


Et par:Hvordan velge utendørsbelysning Neste:Bristol Airport reduserer energiforbruk og driftskostnader med nye LED forkle belysning