En studie av SIOSUN LED Stadium lys på en konstruksjon område i Kenya

- Jul 22, 2018-

En studie av SIOSUN LED stadion lys på et bygg-området i Kenya

Her så glad for å dele med deg at ved våre stadion belysning prosjekt i bygg-området i Kenya.


Kundene helt installert 87 PCer LG-SP500W stadium lys på dette prosjektet.


1. brukes Meanwell driver.

2. Philips 5050 LED chip, 5000 K fargetemperatur, lysstyrken kan nå 160lm/w.

3. vi har lagt stålnett på baksiden av lampe som å hindre fugler og bier gjøre reir på den.

4. vanntett vurdering kan nå IP67, klassifiseringen av luftmotstanden kan nå nivå 15, kunne arbeide i utendørs program godt.

5. gi 5 års garanti for hele lampe.

案例三.jpg

Kunden har tilbakemeldinger at kvaliteten på lampen er veldig god og lyse. Også er det enkel installasjon som kan justeres braketten vinkelen av kunden. Sammenlignet med tradisjonelle høytrykk natrium lampe, kan det spare mer enn tredelt energi. I mellomtiden, det hjelpe kunden til å lyse opp hvert hjørne av Bygg-området, slik at ansatte kan arbeide mer sikkerhet & effektivt om natten. Det er meget glad å mottatt denne tilfredshet tilbakemelding fra kunde. Som en LED belysningsprodusent, vi gjør vårt beste for å møte kundens krav og være best.


Vi er ikke bare produsere høykvalitets lampe, men også gi serien matchet service etter kundens behov. Vi hjelper deg for å beregne hvor mange biter lamper og installasjon høyde i nødvendig for bedre fordeling av lys, at sikker full bruk av hvert lys. I tillegg kan vi hjelpe for å designe lampe stangen for våre stadium lys installert mer bestemt.


Et par:Fotballbane, Led Floodlight 800w, 9pcs per pol, 30meters høyde Neste:Meksikansk fotballforbund (FEMEXFUT) Øvelsesfelt