Hva slags LED Flood Light Fixtures bør brukes til underjordisk parkeringsplass?

- Apr 24, 2018-

Hva slags LED Flood Light Fixtures bør brukes til underjordisk parkeringsplass?

Den rimelige utformingen av klutlampen er svært viktig for å forbedre belysningsuniformiteten, stereoskopisk forstand, redusere blending og tilfredsstillende belysningskrav.

Belysningseffekten av ledet parkeringslys er forskjellig. I dag er mange av den innenlandske parkeringsplassen med høy stolpe eller halv høy pole lampe belysning, belysning layout poeng, slik parkering mer fremtredende problem er hele parkeringsplassen i belysningsuniformiteten er dårlig, og stoppe kjøretøyet litt mer, vil danne okklusjon skygge, forverrende dens ujevne. I motsetning til dette er bruken av vanlige gatelampestenger, lampeoppsett peker mer (i forhold til tidligere).

Undersøkelsen fant at denne typen klutlampe gjennom rimelige distribusjonslamper og valget av de ledede flomlysarmaturene, for å oppnå samme belysningsevne med den tidligere, er sistnevnets lysstyrkeuniformitet åpenbart bedre, slike steder er mer praktiske å bruke , reflekterer folk bedre. Derfor kombinerer denne parkeringsplassdesignet kombinert med den ovennevnte analysen av den nåværende situasjonen og parkeringsegenskapens utformingsegenskaper høyt lavt enkeltgatallampe, halvlyktypelamper og lanterner, i feltgrensearrangementet, lampearrangementet peker mange, forbedrer belysningsuniformiteten, reduserer samtidig parkeringsplassen til periferien og bygningen forårsaket parkeringsplassen forstyrrelser. Spesifikke belysningsarrangement: 8 meter installasjonshøyde, monteringsform for lampepoling, på begge sider av ytre side av parkeringsplassen symmetrisk utforming (veibredde på 14 meter), avstand 25 meter. Lampeinstallasjon Strøm 126W. Lampens inngang bør innsnevres for å forbedre belysningsnivået.

l90 (2).pngEt par:Dunedin har til hensikt å bruke gul LED-belysning Neste:PHILPS LED-belysningssystem lyser opp landemerket til Ningbo, Zhongshan Roads nydelige nightscape